Благодарност за честитките по повод Новата година

Им се заблагодарувам на сите оние кои што упатија честитки за Новата година до мене и до Општина Велес. Во престојната година ви посакувам повеќе време за себе и своите блиски. Бидете исполнети со многу здравје и среќа и имајте прекрасни моменти на кои долго ќе се сеќавате.

Искрено Ваш
Славчо Чадиев, Градоначалник на Општина Велес