Честитка по повод празникот Водици

Почитувани

Од името на Општина Велес, дозволете ми на сите православни верници да им го честитам големиот христијански празник Богојавление - Водици, со желба за добро здравје, лична среќа и успех на сите полиња од животот.

 

Бог се јави! За многу години!

Со почит,
Славчо Чадиев, Градоначалник на Општина Велес