3Д слики од Надпатникот кај Башино село

Изградбата на „Надпатник-пешачки мост над автопатот Е-75“ во Башино село започна денеска. Фирмата изведувач на градежните работи се очекува да го изгради објектот за шест месеци. На сликите можете да видите како ќе изгледа објектот кога ќе биде готов. Ова се 3-Д слики со точни димензии и локација каде ќе биде поставен пешачкиот мост