Делегација од збратимениот град Ужице во посета на Велес

Неколку члена делегација од збратимениот град Ужице во чест на Денот на ослободувањето на градот, 9 Ноември се во посета на Општина Велес.

Тие остварија средба со Градоначалникот Аце Коцевски на која се разговараше за досегашната соработка помеѓу Велес и Ужице, но истовремено беа отворени повеќе теми како истата да се продбалочи во повеќе области од општественото живеење.