Новогодишна свеченост на Општина Велес

Почитувани,
Општина Велес Ве поканува да бидете дел од новогодишната свеченост која ќе се одржи на ден 28.12.2017 год. (четврток) во ГОЛЕМАТА САЛА НА ОПШТИНА ВЕЛЕС со почеток во 14:00 часот.

Со вашето присувство ќе придонесете за успешноста на настанот.
Во прилог Ви препраќаме и покана.
Со почит,