Градоначалникот Коцевски во официјална посета на општина Медијана, Ниш, Србија

Градоначалникот Коцевски во официјална посета на општина Медијана, Ниш,Србија. Соработката во областа на екологијата и управувањето со отпад, бизнис сектор,младите,културата се дел од темите на разговор со домаќинот, Небојша Коциќ, градоначалник на Медијана.