Акција, Не валкај - разубави!

Почитувани сограѓани,

Општина Велес Ве поканува масовно да се вклучите во акцијата за чистење на градот

што ќе се одржи на 10-ти март, 2018 година (сабота) со почеток во 9 часот

Собирни пунктови Стар мост, Градски стадион и игралиштето во населбата „Тунел