Честитка од Градоначалникот Коцевски по повод Велигденските празници

Почитувани,

Во свое лично име и во име на Советот на Општина Велес Ви го честитам големиот христијански празник Воскресение Христово Велигден и Ви посакувам овие празнични денови да бидат вовед во ново единство, благосостојба и радост за сите генерации.

Празникот нека ни биде двигател сплотеноста и почитта во семејството да ги преточиме во љубов и почит кон целата заедница.

 

       Искрено,

   Градоначалник
 на Општина Велес
    Аце Коцевски