Честитка по повод 7-ми Април Светски ден на здравјето

На сите здравствени работници, сите поединци и установи што својот професионален живот го посветија на грижата за здравјето и животот на  сите граѓани, во свое лично име, во име на Советот на Општина Велес и во име на граѓаните им го честитам 7-ми Април, Светскиот ден на здравјето и им посакувам многу успех во нивната благородна мисија.

Искрено,

Градоначалник 
на Општина Велес
  Аце Коцевски