Честитка за Светиот Месец Рамазан

Во свое лично име, во име на Советот на Општина Велес и во име на граѓаните на Велес, на сите граѓани со исламска вероисповест им го честитам Светиот месец Рамазан и почетокот на Рамазанските пости.

Ова време на хуманост, солидарност и милосрдие нека Ви донесе благосостојба, исполнети срца и среќа во секое семејство.

 

Градоначалник на Општина Велес

Аце Коцевски