Честитка 2 АВГУСТ

Почитувани сограѓани,

Во свое лично име и во име на Советот на Општина Велес Ви го честитам големиот празник Илинден, Денот на Републиката.

Посакувам сите заедно да придонесеме во развојот на Република Македонија каква што ја заслужуваат идните генерации: просперитетна, напредна земја на задоволни и среќни граѓани.

 

Градоначалник
на Општина Велес
Аце Коцевски