Концертен перфоманс ЕВРОПСКА РАПСОДИЈА!

Почитувани,
Повелете на Концертен перфоманс насловен ЕВРОПСКА РАПСОДИЈА! (19.12.2018)


Изведувач е вокално инструменталниот состав Никеја, во придружба на гудачки квартет.
Локација: сала Бели Мугри
Почеток: 19 ч. 
Влезот е слободен.

Ве очекуваме!