Односи со јавност и информации за граѓани

Анита Пивкова

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 043 232 406, локал 112

мобилен 078 394 547; 070 315 907

 

Јадранка Стефкова

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 043 232 406, локал 105

мобилен 070 302 219


Почитувани корисници, формуларите за слободен пристап до информации од јавен карактер (барање и жалба) можете да ги превземете од http://uslugi.veles.gov.mk 
Тип на докумет: обрасци/формулари
Област: Општествени дејности