Соопштенија

Соопштение - јавна расправа за Нацрт - Буџетот за 2015 година

Oпштина Велес ги поканува сите граѓани на јавна расправа за Нацрт-Буџетот за 2015 година која ќе се одржи на 28.11.2014 година (петок) во 14,00 часот во Големата сала на Општина Велес.