Соопштенија

„ЖИВОТ БЕЗ НАСИЛСТВО“

 

Во рамки на кампањата „16 дена активизам против семејно насилство“ Организација на жени – Велес, со поддршка на Општина Велес организира отворена трибина на тема:

„ЖИВОТ БЕЗ НАСИЛСТВО“

Трибината ќе се одржи на 1-ви декември (понеделник) со почеток во 11.00 часот во салата на Медиотеката во Локалната библиотека „Гоце Делчев“.