Соопштенија

„IN VINO VERITAS" - Концерт за виното и љубовта

Во рамките на проектот „Велес - Град на културата за 2015 година" во Петок на 13.02.2015 година ќе се одржи Концерт за виното и љубовта насловен како „IN VINO VERITAS". На концертот ќе настапат Орхидеа Дукова, Мики Секуловски и Верица Пандиловска. Настанот е со почеток од 19.00 часот.