Соопштенија

Општина Велес организира Пролетен еко хепенинг

Почитувани сограѓани,
По повод Денот на пролетта 21-ви март и деновите на екологијата поврзани со овој датум, Ве известуваме дека Општина Велес организира Пролетен еко хепенинг. Настанот е предвиден за 20.03.2015 година (петок) во периодот од 12-13 часот во Младинскиот парк.

 

Со почит,
Општина Велес