Соопштенија

Известување за манифестацијата ,,ВЕЛИГДЕНСКО ЈАЈЦЕ”

 Почитувани сограѓани, поради лошите временски услови што следат и во наредните денови, ве известуваме дека манифестацијата ,,ВЕЛИГДЕНСКО ЈАЈЦЕ” ја променува својата локација. Оваа манифестација ке биде изведена во ПОЛИВАЛЕНТНИОТ ПРОСТОР на OOУ ,,Блаже Конески" задржувајки го својот термин, 08.04.2015 година (среда) со почеток од 11:00 часот.