Соопштенија

Jавна расправа по Нацрт-документите на општината за 2018 година

Почитувани,

Општина Велес, Ве поканува на Jавна расправа по Нацрт-документите на општината за 2018 година. Јавната расправа ќе се одржи на  13.11.2017 година (понеделникво големата сала на Општина Велес и тоа за:

  • преставници од областите на образованието, културата, здравствената и социјална заштита, како и од здруженија и фондации (невладини организации, културно уметнички друштва, спортски клубови итн.) и заинтересирани граѓани и
  • претставниците од урбани и месни заедници и заинтересирани граѓани со почеток во 16:30 часот

На Јавната расправа ќе бидат разгледувани Нацрт – документите на Општина Велес за 2018 година: