Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОМЕНА НА РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈ

Општина Велес ќе изврши реконструкација улица Максим Горки на потегот од спој со ул. Кирил и Методиј до куќен број 55, потег во должина од 50м.

Градежните активностите ќе се извршат од Понеделник 18.06.2018 година до четврток 21.06.2018 година, поради што улицата ќе биде затворена за секаков вид на сообраќај.

Сообраќајот од плоштад Којник ќе биде пренасочен по улица Славе Петков.