Соопштенија

Известување за прекини во електричното напојување

ЕВН ги известува граѓаните дека на 24 јуни (недела)  и  25 јуни 2018 (понеделник), во периодот од 4 до 7 часот наутро ќе има кратки прекини со електрично напојување на подрачјето на Општина Велес  поради годишна ревизија на напојната трафостаница. Апелираме до граѓаните да ги имаат во предвид посочените периоди и соодветно да ги планираат своите активности.