Соопштенија

Благодарност до граѓаните

Почитувани сограѓани,

Општина Велес Ви благодари за масовното присуство и поддршката на прославата во чест на поканата за членство во НАТО.

Ви благодариме за сплотеноста и изразената воља за развој и успех на Велес и Македонија во рамките на НАТО алијансата.