Соопштенија

Известување за градежни активности на улица Благој Абрашев

Се замолуваат жителите на улица Благој Абрашев - Дворови, да ги препаркираат своите возила од улицата, бидејки утре(четврток) 23.08.2018 ќе се врши бетонирање на делот каде е отстранет стариот бетон и е извршено тампонирање.

Градежните активности започнуваат во 07 часот и продолжуваат наредните неколку дена се до нивно комплетно завршување.