Соопштенија

Информативна сесија за ЕУ програмата „Креативна Европа“

Се известуваат сите заинтересирани институции, здруженија на граѓани кои работат во полето на културата и медиумите дека на ден 24.8.2018 (петок) во електронската сала на Општина Велес ќе се одржи информативна сесија за можностите за ЕУ програмата „Креативна Европа/Creative Europe“ (потпрограми за култура и медиуми). Почеток: 12 часот.