Соопштенија

Започнува турнирот во мал фудбал „Тунел 2018“

Општина Велес ги известува граѓаните дека на ден 25 август (сабота) со почеток во 19 часот на игралиштето „Тунел“ ќе се одржи традиционалниот Турнир во мал фудбал „Тунел 2018“.

Следниве 18 екипи од Велес и околината ќе земат учество на турнирот:

1. Кеги мобил
2. Маркарт
3. Дискотека Хевен
4. Клуковец
5. Ване унион
6. Метал Рафт
7. Црна река
8. Витал БТ
9. Али колор дизајн
10. Тргошпед транс
11. Перла Бјанка
12. Маро турс
13. Игротека Хепи деј
14. Рекс
15. Ф.к. Унистар
16. Архи декор пласт
17. ЕГМ – Каласлари
18. МС Студио