Соопштенија

Организираниот бесплатен превоз до езеро Младост заврши

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека од овој викенд (8 и 9 септември) престанува организирањето на бесплатниот автобуски превоз за езеро Младост.

Со почит,
Општина Велес