Соопштенија

Известување за граѓаните

Во  Среда  10  октомври 2018 година 2018  ќе започнат градежни активности на  следниве локации:

1. На спојот на улицата  „Васил Ѓоргов“ и плоштадот „Којник“

2. На дел од улицата „Љубен Весов“ – на потегот од под дуќанчето кај „Солено чешмиче“ па сé до оџакот на цигланата на Левкови.

На споменатите локации ќе се вршат градежни работи за поправка на пропаднати површини со завршна обработка бетонски павер елементи. Се молат граѓаните на споменатите локации да бидат трпеливи и да овозможат непречено одвивање на градежните работи.