18. Ноември 2021 (четврток)

18:00 часот, Голема сала на Општина Велес

Проектот е поддржан од Министерство за култура

Влез слободен

Состав на квартетот:
Димче Белчовски – тромбон
Бранко Илиевски – тромбон
Никола Ристевски – тромбон
Александар Ниниќ – туба

– Програма:

  1. Gershwin – Suite
  2. Parker – Danny Boy
  3. C. Handy – St. Louise Blues
  4. Gale – That’s a Plenty

ПАУЗА

  1. Foster – The Doo Dah Suite
  2. Ellington – Sophisticated Lady
  3. Sinatra – Love and Marriage
  4. Carmichael – Georgia on my mind
  5. Gale – Tiger Rag

Задолжително носење маски и вакцинален сертификат!