Почитувани,

Ве известуваме дека вечер во локалната библиотека „ Гоце Делчев“ со почеток во 19:00 часот ќе се одржи промоција на делата од Ликовен инклузивен караван на кој учествуваа ученици со попреченост и талентирани ученици од општинските основни училишта.

На настнот ќе биде промовиран и каталог со делата изработени од вештите раце на нашите млади уметници.

Повелете!