Почитувани,

Општина Велес Ве информира дека настанот што ќе се одржи на 4 јуни (петок), по повод пуштање во употреба на новоизграденото езерце и новата зелена површина во Градски парк, од оправдани причини се поместува еден час порано и ќе започне во 10:00 часот.

Настанот се одржува во рамки на одбележување на 5 јуни Светскиот ден на животната средина.

Со почит,

Општина Велес