Почитувани сограѓанки и сограѓани,

Во името на Советот на Општина Велес и во свое лично име Ви ја честитам Новата 2021 година.

Посакувам да бидете живи и здрави, да бидете вредни, хумани и достоинствени, да чекорите по патот на своите соништа, да ширите љубов и позитивна енергија.

Нека Ви е среќна и благодетна Новата Година.

 

Со почит,
Аце Коцевски
Градоначалник на Општина Велес