Почитувани,

Ве известуваме дека одржувањето на седниците на Комисиите при Советот на Општина Велес за 25та седница ќе се одржат во живо на официјалниот јутуб канал на Општина Велес. Во прилог покани со дневен ред за секоја комисија во која е наведен денот и часот на одржување.

Со почит,

Општина Велес