Во четврток (28.12.2023) со почеток во 18:00 часот во Големата сала на Општина Велес ќе се одржи спортската манифестација „Избор на најдобар спортист и спорстка екипа за 2023 година“.

Настанот е во организација на Сојузот на спортови на Велес.

Сите љубители на спортот имаат можност да ја проследат манифестацијата на која ќе се прогласат најдобрите во спортот за годинава што изминува.