ИЗВОД НА ПРОМЕТ И СОСТОЈБА - БУЏЕТ НА ОПШТИНАТА

Буџет на општината Јануари 2023 Превземи документ
Буџет на општината Декември 2022 Превземи документ
Буџет на општината Ноември 2022 Превземи документ
Буџет на општината Октомври 2022 Превземи документ
Буџет на општината Септември 2022 Превземи документ
Буџет на општината Авгст 2022 Превземи документ
Буџет на општината Јули 2022 Превземи документ
Буџет на општината Јуни 2022 Превземи документ
Буџет на општината Мај 2022 Превземи документ
Буџет на општината Април 2022 Превземи документ
Буџет на општината Mарт 2022 Превземи документ
Буџет на општината Февруари 2022 Превземи документ
Буџет на општината Јануари 2022 Превземи документ
Буџет на општината Декември 2021 Превземи документ
Буџет на општината Ноември 2021 Превземи документ
Буџет на општината Октомври 2021 Превземи документ
Буџет на општината Септември 2021 Превземи документ
Буџет на општината Август 2021 Превземи документ
Буџет на општината Јули 2021 Превземи документ
Буџет на општината Јуни 2021 Превземи документ
Буџет на општината Maj 2021 Превземи документ
Буџет на општината Април 2021 Превземи документ