Она што го ветивме тоа и го исполнивме – решен е децениски проблем на жителите на населба Трпезица!
Службите на ЈКП Дервен завршија со активностите за изградба на водоводна мрежа а во наредниот период ќе следува приклучување на домаќинствата по претходно поднесено барање.
Продолжуваме посветено, за поубав Велес.