Почитувани

Општина Велес ја известува јавноста дека од денеска 30.08.2021 година повеќе не сообраќа бесплатниот автобуски превоз до езеро Младост.

Поради намалениот интерес на граѓаните, Општина Велес го укинува бесплатниот јавен превоз до езерото.

Бесплатниот јавен превоз го организираше Општина Велес поради големиот интерес на граѓаните да го посетуваат езеро Младост во летниот период, по спроведената јавна анкета на електорнските медиуми во градот.

 

Со почит,

Општина Велес