Список на кандидати за попишувачи и реонски инструктори за пописен реон 18 (Велес, Градско и Чашка) – ПОПИС 2021

Тестирањето на кандидатите ќе се врши во просториите од објект на СОУ Гимназија “Кочо Рацин” – Велес, на ден 22.03.2021 (понеделник)

Тестирањето ќе започне во 11:00 часот.

Список