Денес започна асфалтирањето на првите 1200 метри од оваа делница и ќе трае до среда, поради што патот е затворен за сообраќај. Продолжуваат и градежните зафати за реконструкција уште на еден километар во продолжение, а ќе продолжи се до предвиденото над Ресторан “Бела вода”.
Благодарност до ЈПДП за одличната соработка во реализација на проектите во Општина Велес!
Посветено, за поубав Велес!