Почитувани,

Ве известуваме дека одржувањето на седниците на Комисиите при Советот на Општина Велес за 19 та седница ќе се одржат во живо на официјалниот јутуб канал на Општина Велес. Во прилог покани со дневен ред за секоја комисија во која е наведен денот и часот на одржување.

Со почит,

Општина Велес