Градоначалникот Марко Колев заедно со претседателот на Советот на Општина Велес, Зоран Љутков, и советникот Игор Стојанов извршија увид во градежните зафати за реконструкција на улица “Браќа Капчеви” која се очекува да биде завршена за околу 15 дена.

Долгогодишните инфраструктурни проблеми на граѓаните ги решаваме посветено и одговорно. Поубав Велес станува реалност!