Едно од предизборните ветувања на градоначалникот Марко Колев беше отворена општина, достапна за сите.
Непосредната комуникација со граѓаните кои ја дадоа довербата на градоначалникот Колев е пракса која продолжи и оваа среда. Секој со својата приказна, секој со својот проблем, зашто секој од нас е еднакво важен.
Само со заеднички заложби ќе го направиме Велес поубаво место за живеење. Велес за сите граѓани!