И ОВАА СРЕДА ОПШТИНАТА ОТВОРЕНА ЗА ГРАЃАНИТЕ

Едно од предизборните ветувања на градоначалникот Марко Колев беше отворена општина, достапна за сите. Непосредната комуникација со граѓаните кои ја дадоа довербата на градоначалникот Колев е пракса која продолжи и оваа среда. Секој со својата приказна, секој со својот проблем, зашто секој од нас е еднакво важен. Само со заеднички заложби ќе го направиме Велес…

ОТВОРЕН ДЕН СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ВЕЛЕС, ЗОРАН ЉУТКОВ

Почитувани, Ве известувам дека и овој понеделник 21 Март ќе имам „Отворен ден“ за средба со жители, здруженија на граѓани, установи, институции и други правни лица кои со конструктивни предлози ќе придонесат во подобрување на работата на локалната самоуправа. Ве поканувам присуството да го закажете на следниот телефонски број: 076/351-674 лице за контакт: Сања Карабатова…