Честитка по повод 8 Септември – Денот на независноста

Почитувани сограѓанки и сограѓани,Во свое лично име и во име на Советот на Општина Велес, Ви го честитам 8 Септември, Денот на независноста. Посакувам овој ден да донесе нови и големи успеси за секого од Вас и Вашите блиски, како на приватен, така и на професионален план. Општина Велес пред себе постави цврсто зацртани цели…