УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАН ПРОЕКТОТ „ВЕЛЕС БЕЗ БАРИЕРИ”

Општина Велес во соработка со Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и Швајцарската агенција за развој и соработка денес организираше информативна форумска сесија на која беа презентирани резултатите од реализацијата на проектот „Велес без бариери”. Проектот насочен кон подобрување на животот на граѓаните со ограничена мобилност беше избран за реализација на форумските сесии од…