ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЦЕВСКИ ПО ПОВОД 17 МАРТ

Почитувани крводарители и членови на Црвениот крст, Во име на Советот на Општина Велес, во име на граѓанките и граѓаните на Општина Велес и во свое лично име, Ви го честитам 17 март, Денот на крводарителството и Денот на Црвениот крст на Република Северна Македонија. Седумнаесети март е денот кога упатуваме огромна благодарност кон хуманите…