ЧЕСТИТКА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЦЕВСКИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА,8 СЕПТЕМВРИ

Почитувани сограѓанки и сограѓани,   Во име на Советот на Општина Велес и во свое лично име Ви го честитам 8 Септември, Денот на независноста и Ви посакувам добро здравје и личен успех на сите полиња. На овој ден, годинава, се навршуваат 30 години од историскиот 8 септември 1991 година, кога на референдум покажавме демократска зрелост и…