ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 03/2021 за унапредување на професионален пожарникар Територијална противпожарна единица на Општина Велес

Врз основа на член 11-к од Законот за пожарникарство („Сл. весник на РМ“ бр. 67/2004……39/16 и „Сл. весник на РСМ“ бр.152/19), согласно Правилникот за селекција на кандидати за вработување во…

Прочитај повеќе