СЕ РЕКОНСТРУИРА УЛИЦАТА „8 МАРТ“

Започнаа градежните активности за реконструкција на улицата „8 Март“. Градежната механизација е на терен а увид во работите денеска изврши градоначалникот Марко Колев. Општина Велес овој проект ќе го реализира во соработка со Светска банка и Министерството за транспорт и врски.