ЕДУКАТИВНА ТРИБИНА НА ТЕМА ПРЕВЕНЦИЈА ОД УПОТРЕБА НА ДРОГА ОДРЖА ОПШТИНСКИОТ СОВЕТ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД ДЕТСКО ПРЕТСТАПНИШТВО

Во рамки на своите активности, Општинскиот совет за превенција од детско претстапништво одржа едукативна презентација за дрогата во Големата сала на Општина Велес. На презентацијата беа присутни ученици од основните…

ЌЕ СЕ РЕКОНСТРУИРААТ НАДВОРЕШНИТЕ СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ООУ „ВАСИЛ ГЛАВИНОВ“

Завршува реконструкцијата на спортската сала во ООУ „Васил Главинов“. Во тек се последните зафати за целосно ставање во функција на салата на учениците и на спортските клубови. Наскоро започнува реконструкцијата…