ИГОР ЈОРДАНОВ НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МАРКО КОЛЕВ

Денеска во посета на Општина Велес беше дваесет и две годишниот Игор Јорданов кој на големиот христијански празник Богојавление Водици прв стигна до Светиот крст во водите на реката Вардар и беше најсреќен меѓу деведесетината учесници. Тој разговараше со градоначалникот Колев за неговата желба да биде дел од групата велешани кои беа дел од чинот…